Φθιώτιδα: Kατέρρευσε τμήμα οροφής σε Λύκειο

Διαβάζεται σε 2'
Σχολική αίθουσα
iStock

Κατέρρευσε τμήμα οροφής σχολικής αίθουσας σε Λύκειο της Φθιώτιδας κατά τη διάρκεια του μαθήματος – Δεν υπήρξε τραυματισμός.

Κατέρρευσε τμήμα ψευδοροφής σχολικής αίθουσας του Λυκείου Δομοκού την ώρα του μαθήματος. Τυχεροί στάθηκαν οι μαθητές αλλά και η καθηγήτρια που βρίσκονταν στην αίθουσα καθώς δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με το LamiaReport, στο σημείο βρέθηκαν άμεσα μηχανικοί και ηλεκτρολόγος του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών και αύριο το σχολείο αναμένεται λειτουργήσει κανονικά.

Κατέρρευσε τμήμα οροφής σχολικής αίθουσας σε λύκειο της Φθιώτιδας

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο κτίριο Γυμνασίου – Λυκείου Δομοκού, καθώς και τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της κωμόπολης (συν τον παιδικό σταθμό), όπως και τα σχολεία του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού, βρίσκονται στο πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει αναλάβει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), για τις ζημιές που υπέστησαν από τις κακοκαιρίες Daniel και ELias τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Το συγκεκριμένο κτίριο μάλιστα όπως και τα υπόλοιπα που αναφέρονται, έχουν ελεγχθεί από τρία τουλάχιστον κλιμάκια μηχανικών, του Υπουργείου, της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο για την ΕΕΕ και φυσικά του Δήμου Δομοκού. Ωστόσο με εντολή του Δημάρχου Μπάμπη Λιόλιου, διερευνάται ήδη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, το αίτιο που προκάλεσε τη συγκεκριμένη ζημιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα