Για τρίτο χειρουργείο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η 4χρονη από το Καστελόριζο

Διαβάζεται σε 1'
Το Καστελόριζο
Το Καστελόριζο

Σε δύο χειρουργεία στην Αττάλεια έχει ήδη υποβληθεί το κοριτσάκι από το Καστελόριζο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για την πραγματοποίηση του τρίτου

Σε δύο χειρουργεία στο νοσοκομείο της Αττάλειας στην Τουρκία, υπεβλήθη το τετράχρονο κοριτσάκι από το Καστελόριζο, που τραυματίστηκε όταν αναβατήρας στο κατάστημα που διατηρεί ο πατέρας της, συνέθλιψε το χέρι της.

Το κοριτσάκι διακομίσθηκε αρχικά στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, όπου η αγροτική γιατρός, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, ειδοποίησε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, το οποίο δεν έφτασε, με τους γονείς να αποφασίζουν την άμεση μεταφορά του στην Τουρκία με τουριστικό ημερόπλοιο.

Όπως αναφέρει το a-sosnews, κατά την μεταφορά της και λόγω της μεγάλης αιμορραγίας το κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του. Στο λιμάνι της Αττάλειας περίμενε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι σε νοσοκομείο και εκεί μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Μετά την πρώτη επέμβαση που έγινε τη Δευτέρα (03.10.2023) οι γιατροί έκριναν την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου απαραίτητο να υποβληθεί και σε δεύτερη πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση, παίρνοντας και μόσχευμα από το πόδι της, η οποία και πραγματοποιήθηκε χθες.

Η μικρή αναμένεται να υποβληθεί και σε τρίτη χειρουργική επέμβαση όταν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα