Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Παράσταση πολιτικής αγωγής από την οικογένεια της 28χρονης

Διαβάζεται σε 1'
Λουλούδια που κατέθεσαν διαδηλωτές στη συγκέντρωση έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων για τη γυναικοκτονία της 28χρονης
Λουλούδια που κατέθεσαν διαδηλωτές στη συγκέντρωση έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων για τη γυναικοκτονία της 28χρονης ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS

Η ανακοίνωση της δικηγόρου της οικογένειας της 28χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Παράσταση πολιτικής αγωγής θα δηλώσει η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, για την υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της 25ης ανακρίτριας Αθηνών.

«Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για την στυγνή δολοφονία» αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας Έλενα Τζούλη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα η Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα θα δηλώσει Παράσταση Πολιτικής Αγωγής για την Υποστήριξη της Κατηγορίας ενώπιον της 25ης Ανακρίτριας Αθηνών.

Kατά το στάδιο της Ανάκρισης θα διερευνηθεί και το Έγκλημα της Ανθρωποκτονίας δια Παραλείψεως, σε βάρος όσων Κρατικών Οργάνων ευθύνονται για την Στυγνή Δολοφονία.

Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου.

Oι Συνήγοροι Υπεράσπισης της Κατηγορίας για την Οικογένεια της δολοφονηθείσας Κυριακής Γρίβα.

Αθήνα 12-04-2024

Μετά τιμής EΛENA TZOYΛH»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα