Ιωάννινα: 15χρονος κατήγγειλε κακοποίηση από συμμαθητές του – 3 συλλήψεις

Διαβάζεται σε 2'
Κακοποίηση
Κακοποίηση (φωτο αρχείου) iStock

Μαθητής κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής. Τρεις μαθητές συνελήφθησαν.

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι μαθητές Γυμνασίου των Κάτω Λεχωνίων Πηλίου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος συμμαθητή τους κατά την διάρκεια τριήμερης σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα.

Όταν ο μαθητής επέστρεψε στο σπίτι του και εξιστόρησε στους γονείς του τι είχε συμβεί σε βάρος του, o πατέρας του μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου και κατήγγειλε το γεγονός.

Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ κοιμόταν το παιδί στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο που διέμεναν μαθητές και συνοδοί καθηγητές, ο συγκάτοικός του περιφερόταν στο ξενοδοχείο και η πόρτα του δωματίου ήταν κλειστή. Ξαφνικά, ξύπνησε επειδή ένιωσε μια ενόχληση στο σώμα του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του συγκεκριμένο μαθητή να γελάει, ενώ στο διπλανό κρεβάτι κάθονταν άλλοι δύο μαθητές και γελούσαν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελέα Ανηλίκων, κλήθηκαν οι γονείς και τα παιδιά στο Αστυνομικό Τμήμα και οι μαθητές συνελήφθησαν. Οι γονείς τους σύμφωνα με παραγγελία της εισαγγελέως δεν συνελήφθησαν, ενώ κλήθηκε και μετέβη για εξέταση και η Διευθύντρια του Γυμνασίου.

Για το περιστατικό ελήφθη κατάθεση του ανηλίκου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου Μαγνησία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα