Ιωάννινα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννινα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου

Τα ίχνη του 17χρονου εξαφανίστηκαν την Τετάρτη από χώρο φιλοξενίας στα Ιωάννινα. Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 17χρονου Αχμάντ Μέγκαχετν, με καταγωγή από την Αίγυπτο, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (17/04) από χώρο φιλοξενίας στα Ιωάννινα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αχμάντ Μέγκαχεντ, σήμερα 19/04/2024 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αχμάντ Μέγκαχεντ., 17 ετών, έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει κοντά σγουρά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή κοντομάνικο, πορτοκαλί ζακέτα, σκούρο παντελόνι και σκούρα κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα