Ιωάννινα: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος ναρκωτικών

Διαβάζεται σε 1'
Φυλακές
Φυλακές (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ξεπλύματος χρήματος στις φυλακές των Ιωαννίνων. Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες.

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων πέρασαν οι οκτώ συλληφθέντες ως μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ξεπλύματος χρήματος στις φυλακές των Ιωαννίνων, προκειμένου να απολογηθούν στην αρμόδια ανακριτική αρχή.

Πρώτος την πόρτα του ανακριτικού γραφείου πέρασε ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, βαρυποινίτης έγκλειστος φυλακών, ο οποίος μετά την απολογία του πήρε και πάλι τον δρόμο για τις φυλακές, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης των ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΟΕΜ και της Ασφάλειας, όπως φαίνεται στο βίντεο της ΕΡΤ.

Ακολούθησαν οι απολογίες των δύο ιδιωτών που κατηγορούνται για εμπλοκή στην υπόθεση ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα που αμέσως μετά αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η διαδικασία των απολογιών και των υπόλοιπων συλληφθέντων συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ο υποδιευθυντής των φυλακών, 2 διοικητικοί και 2 σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ένας αστυνομικός, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ένας κρατούμενος και η σύντροφος ενός βαρυποινίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα