ΗΠΑ: Πελάτης έδωσε 40.000 δολάρια για να σωθεί η αγαπημένη του καφετέρια

ΗΠΑ: Πελάτης έδωσε 40.000 δολάρια για να σωθεί η αγαπημένη του καφετέρια
Cafe USA unsplash

Ένας ανώνυμος ευεργέτης στην Φλόριντα, δώρισε 40 χιλιάδες δολάρια σε καφέ που θα έκλεινε λόγω πανδημίας. Ζήτησε να τροφοδοτήσουν τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Ένας ανώνυμος πελάτης στο καφέ, Bill’s Cafe στη Νάπολη της Φλόριντα, δώρισε 40 χιλιάδες δολάρια στην ιδιοκτήτη, επειδή το καφέ του κινδύνευε να κλείσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Συγχρόνως, του ζήτησε να τροφοδοτεί τους εργαζόμενους του τοπικού νοσοκομείου και ο ιδιοκτήτης το έκανε με μεγάλη χαρά.

Σύμφωνα με το goodnewsnetwork, ο ιδιοκτήτης, Bill Salley, σε μια συνέντευξή του για το ευχάριστο συμβάν, είχε δηλώσει πως τη δωρεά έκανε ένας από τους τακτικούς πελάτες του καφέ, του οποίου όμως το όνομα δεν το γνώριζε.

Την ημέρα που το Bill’s Cafe αναγκάστηκε να κλείσει λόγω εντολής του κυβερνήτη , ένας από τους πελάτες πήρε τον Bill στην άκρη και εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει.

Περιγράφοντας το περιστατικό ο Bill, δήλωσε ότι ο ανώνυμος πελάτης του είπε:

“Έχω δύο φακέλους για εσάς, ο ένας είναι για εσάς, ο ένας για τη βοήθειά που θα ήθελα να προσφέρετε. “

“Ήταν τόσο καλός και ευγενικός”, σχολίασε ο Bill.

Ο Bill Salley ελπίζει ότι η ιστορία του για το πώς σώθηκε το καφέ του, θα δώσει ελπιδοφόρα μηνύματα σε πολλά μικρά εστιατόρια που χρειάζονται βοήθεια σε όλη τη χώρα. Αυτός και το προσωπικό του είναι υπερβολικά ευγνώμονες για την δωρεά, ενώ δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να βοηθούν τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα