Καϊμακτσαλάν: Λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στο χιονοδρομικό – Απεγκλωβίστηκαν 42 επιβάτες

Διαβάζεται σε 1'
Λεωφορείο σε χιόνια (φωτογραφία αρχείου)
Λεωφορείο σε χιόνια (φωτογραφία αρχείου) ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ/EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός των 42 επιβατών που επέβαιναν σε λεωφορείο που ακινητοποιήθηκε στο χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν. Μεταφέρονται στο Λουτράκι Πέλλας.

Περίπου μιάμιση ώρα παρέμεινε αποκλεισμένο, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, λεωφορείο με 42 επιβάτες στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, το Σάββατο (25/11).

Ήδη στο σημείο βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ιορδάνης Τζαμτζής, «ήδη προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου και την επόμενη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί. Οι επιβάτες είναι από τη Λιβαδειά και τώρα μεταφέρονται στο Νέο Άγιο Αθανάσιο και από εκεί θα πάνε στο Λουτράκι Πέλλας. Οι 33 επιβάτες είναι ήδη κάτω στο χωριό και οι υπόλοιποι εννιά είναι στον δρόμο».

«Μόλις ειδοποιηθήκαμε ανεβήκαμε πάνω και τους δώσαμε κουβέρτες, δεν χρειάστηκε να τους προσφέρουμε τροφή, διότι έγινε άμεσα η μεταφορά τους. Στο σημείο βρίσκονται δύο μηχανήματα αποχιονισμού και προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα