Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα του 112 σε Αχαΐα και νησιά του Ιονίου – Έστειλαν κατά λάθος και στην Αττική

Διαβάζεται σε 2'
Κακοκαιρία
Καταιγίδα στην Αθήνα φωτο αρχείου) EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Αχαΐας και των νησιών του Ιονίου. Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, για τα επερχόμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα στις 15:47 οι κάτοικοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας.

Σύμφωνα με το προειδοποιητικό μήνυμα, για το επόμενο 24ωρο προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Με το συγκεκριμένο μήνυμα, η Πολιτική Προστασία καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, κατά την διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Μήνυμα του 112 και στα νησιά του Ιονίου

Μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έστειλε το 112 σήμερα το μεσημέρι και στους κατοίκους της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, το μήνυμα προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια των φαινομένων αλλά και να ακολουθήσουν τις οδηγίες αυτοπροστασίας που αναφέρει το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

112 Ζάκυνθος
Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Ζακύνθου imerazante.gr

112 και στην Αθήνα

Μήνυμα του 112 έλαβαν και οι κάτοικοι της Αθήνας στις 16:30 για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Ωστόσο, όπως έγινε αργότερα γνωστό, το μήνυμα εστάλη… κατά λάθος. 

112 και στη Αθήνα
112 και στη Αθήνα

Το μήνυμα προοριζόταν για τους κατοίκους της Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Μαγνησίας και Βόρειας Εύβοιας, καθώς ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αναμένεται να πλήξουν τις εν λόγω περιοχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα