Καλαμάτα: Συνελήφθη 29χρονος για απόπειρα βιασμού 35χρονης

Διαβάζεται σε 1'
Καλαμάτα: Συνελήφθη 29χρονος για απόπειρα βιασμού 35χρονης
istock

Χειροπέδες σε έναν 29χρονο στην Καλαμάτα για απόπειρα βιασμού. Έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για κλοπές αλλά και για ασελγείς πράξεις κατά γυναικών.

Στη σύλληψη ενός 29χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας χθες το πρωί, για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 29χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 35χρονης. Όλα φαίνεται πως συνέβησαν χθες Κυριακή (14/4), λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Καλαμάτας. Όπως καταγγέλλει η 35χρονη, ο 29χρονος άνδρας την προσέγγισε για να τη μεταφέρει στον σύντροφο της που τον έψαχνε, ωστόσο, ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε συνουσία μαζί της, χωρίς τη θέληση της. Η καταγγέλλουσα έβαλε τις φωνές κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του 29χρονου και άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο 29χρονος, που βρίσκεται αυτή την ώρα ενώπιων των εισαγγελικών αρχών στα δικαστήρια της Καλαμάτας για να απολογηθεί, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές κατά το παρελθόν τόσο για κλοπές αλλά και για ασελγείς πράξεις κατά γυναικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα