Καμίνια: Μαχαίρωσαν και αποπειράθηκαν να βιάσουν γυναίκα

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανάκι επιτέθηκαν σε μία 44χρονη και αφού την τραυμάτισαν με μαχαίρι στην κοιλιά αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

Θύμα απόπειρας βιασμού και πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης έπεσε μία 44χρονη Ελληνίδα μουσουλμάνα τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/03), από δύο άγνωστους δράστες, στην Πλατεία Αλιπράντη, στα Καμίνια Πειραιά.

Σύμφωνα με όσα το θύμα κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων – Νέου Φαλήρου, το θύμα ενώ αναζητούσε τον σύζυγό της στην πλατεία, την πλησίασε ένα δίκυκλο χαμηλού κυβισμού στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστοι άνδρες και με την απειλή και τη χρήση μαχαιριού, αποπειράθηκαν να τη βιάσουν, πλην όμως ύστερα από τις φωνές της παθούσας για βοήθεια, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν η πρόκληση τραύματος στην κοιλιακή χώρα της παθούσας, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να της παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και έχει χορηγηθεί στο θύμα υπηρεσιακό σημείωμα για επίδειξη φωτογραφιών προσημασμένων κακοποιών, μήπως καταφέρει να αναγνωρίσει κάποιο από τα άτομα που της επιτέθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα