Καπανδρίτι: Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με χρήση μπουλντόζας

Διαβάζεται σε 1'
Καπανδρίτι: Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με χρήση μπουλντόζας
GLOMEX

Κινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Καπανδρίτι. Επίδοξοι ληστές εισέβαλαν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο.

Τεράστιες ζημιές άφησαν πίσω τους σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι, τρεις άγνωστοι δράστες, οι οποίοι περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα εισέβαλαν με μία μπουλντόζα και κυριολεκτικά διέλυσαν την είσοδο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν κοσμήματα.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει την μπουλντόζα από κοντινό εργοτάξιο του Δήμου. Μόλις έφτασαν στο σημείο, μετακίνησαν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το κατάστημα και μετά εισέβαλαν και γκρέμισαν την είσοδο της επιχείρησης με την μπουλντόζα.

Οι ιδιοκτήτες είχαν πέσει ξανά θύματα διάρρηξης στο παρελθόν και πλέον είχαν τοποθετήσει ένα σύστημα καπνογόνων στον συναγερμό που εμπόδισε τους δράστες να ολοκληρώσουν την κλοπή και έτσι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο με το οποίο είχαν μεταβεί στην περιοχή και τράπηκαν σε φυγή.

Αποτέλεσμα αυτής της θρασύτατης διάρρηξης βέβαια η τεράστια οικονομική ζημιά που υπέστησαν οι ιδιοκτήτες από τις καταστροφές στην επιχείρησή τους.

Η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής ου διενεργεί την έρευνα, συλλέγει βιντεοληπτικά υλικά από την περιοχή, καθώς το περιστατικό έγινε στο κέντρο του Καπανδριτίου, ώστε να μπορέσει να ταυτοποιήσει τους δράστες και να φτάσει στα ίχνη τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα