Κερατσίνι: Επιβεβαιώνει τα μισά η μητέρα της ανήλικης – “Δεν την βίαζε ο παππούς”

Διαβάζεται σε 2'
Κορίτσι, θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Κορίτσι, θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Στην κατάθεσή της η μητέρα της ανήλικης από το Κερατσίνι δεν επιβεβαίωσε βιασμό από τον 78χρονο πατέρα της, αλλά μόνο παρενόχληση. “Αν την είχε βιάσει, τώρα θα ήμουν φυλακή” φέρεται να τόνισε.

Tη δική της εκδοχή για την κακοποίηση της κόρης της στα χέρια του 78χρονου πατέρα της έδωσε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού, που φερόταν να βιάζεται κατ’ εξακολούθηση από τον 78χρονο παππού της στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, η μητέρα φαίνεται να συνδέει και να ερμηνεύει κάποιες συμπεριφορές της ανήλικης κόρης της, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι διαπίστωνε την αρνητικότητα του παιδιού στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό. Φαίνεται να υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν έχει υπάρξει βιασμός.

Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων.

Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί, πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει, θα ήμουν φυλακή τώρα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, ένας 78χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα