Κερατσίνι: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του

Διαβάζεται σε 2'
Κερατσίνι: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του
ΕΛ.ΑΣ

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 78χρονος κατηγορούμενος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της εγγονής του οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Στη δημοσιότητα έδωσε τη Δευτέρα (19/02) η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του 78χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του στο Κερατσίνι.

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα -12- έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα -14- έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεώτερο των -12- ετών.

Πρόκειται για τον:

  • ΤΣΟΜΑΡΗ Μιχαήλ του Χρήστου και της Σμαρώς, γεννηθέντα την 24-12-1946 στη Θεσσαλονίκη.

ΕΛΑΣ

Ο 78χρονος έχει προφυλακιστεί, ενώ προ ημερών, όταν παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, είχε στο πλευρό του τη μία από τις δύο κόρες του, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια υπερασπίζονται τον πατέρα τους, λέγοντας ότι δεν ισχύουν όσα καταγγέλλει η ανήλικη.

Το κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, όχι όμως σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλον.

Κάπως έτσι έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς το περιστατικό αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα