Κέρκυρα: Κτήμα-κολαστήριο με δεκάδες εξαθλιωμένα σκυλιά
Διαβάζεται σε 1'
Σοκαριστικές εικόνες με δεκάδες παρατημένα σκυλιά σε κτήμα στην Κέρκυρα. Γερμανοί τουρίστες κατήγγειλαν την τραγική κατάσταση και φιλοζωικές οργανώσεις κατέθεσαν μήνυση. Ο ιδιοκτήτης, γνωστός από παλιότερη υπόθεση, αναζητείται.
- 09 Ιουλίου 2025 14:40
Μια αποτρόπαια κατάσταση εκτυλισσόταν στην Κέρκυρα, καθώς σε ένα κτήμα εντοπίστηκαν δεκάδες παρατημένα σκυλιά, κάποια από τα οποία ήταν ήδη νεκρά, ενώ τα υπόλοιπα σε άθλια κατάσταση – χωρίς τροφή, χωρίς νερό, αποστεωμένα και εκτεθειμένα στον καύσωνα.
Η καταγγελία έγινε από Γερμανούς επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές, ενώ φιλοζωικές οργανώσεις προχώρησαν σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του κτήματος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια υπόθεση και αυτή τη στιγμή αναζητείται από την Αστυνομία.
Η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, με τις εικόνες που έρχονται στο φως να προκαλούν οργή και θλίψη.