Κέρκυρα: Περιπέτεια για δύο περιπατητές – Η στιγμή που τους εντοπίζει το drone

Διαβάζεται σε 1'
Κέρκυρα: Περιπέτεια για δύο περιπατητές – Η στιγμή που τους εντοπίζει το drone
Επιχείρηση διάσωσης περπατητών στην Κέρκυρα Printscreen/ Orange Press Agency

Περιπέτεια για δύο περιπατητές σε δασικό μονοπάτι της Κέρκυρας. Βίντεο με τη στιγμή που τους εντοπίζει το drone της Πυροσβεστικής.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο περιπατητών στην Κέρκυρα, οι οποίοι έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ κινούνταν σε δασικό μονοπάτι στην περιοχή του Παντοκράτορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροεσβεστική, από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας τους με τις αρχές, οι δύο περιπατητές δήλωσαν πως είναι καλά στην υγεία τους.  Για τον εντοπισμό τους στήθηκε επιχείρηση από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη συμμετοχή επίγειων οχημάτων, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και drones της ομάδας «ΙΚΑΡΟΣ».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης υπήρχε συνεχής τηλεφωνική επαφή με τους δύο άνδρες. Λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής (3/5), οι πυροσβέστες κατάφεραν να τους προσεγγίσουν και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια σε προσβάσιμο σημείο, χωρίς να παρουσιάζουν προβλήματα υγείας.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση εντοπισμού των περπατητών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα