Κίναρος: Η στιγμή του εντοπισμού της κυρά Ρηνιώς – Το “ευχαριστώ” της κόρης

Κίναρος: Η στιγμή του εντοπισμού της κυρά Ρηνιώς – Το “ευχαριστώ” της κόρης

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” εξέφρασε η κόρη της κυρά Ρηνιώς, με ανάρτησή της στο Facebook, αμέσως μετά τα ευχάριστα νέα για τον εντοπισμό της μητέρας της.

Τα πλάνα από την επιχείρηση εντοπισμού της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής ο ΣΚΑΙ.

Στο υλικό καταγράφεται η στιγμή που οι διασώστες του Super Puma προσεγγίζουν το νησί και το σπίτι της κυρίας Ρηνιώς. Όταν οι διασώστες της πρότειναν να την μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος στη Ρόδο, έως ότου περάσει η κακοκαιρία και επιδιορθωθούν οι ζημιές στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεπικοινωνίες στην Κίναρο, εκείνη αρνήθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είπε πως έχει μερικές προμήθειες για να περάσει τις επόμενες ημέρες στο νησί μέχρι να περάσει η κακοκαιρία.

“Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείτε για εμένα”, φέρεται να είπε η κυρά Ρηνιώ στους διασώστες.

Μέσα στο ελικόπτερο βρίσκονταν στρατιωτικός γιατρός και ομάδα διασωστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα υπήρξε επικοινωνία από το ελληνικό Πεντάγωνο, ενώ μαζί της κατάφερε να επικοινωνήσει και κάτοικος της Σύρου.

Τις προηγούμενες τρεις ημέρες είχε χαθεί η επικοινωνία μαζί της, με αποτέλεσμα οι δικοί της άνθρωποι να ανησυχήσουν. Τελικά, όπως αποδείχθηκε, λόγω της κακοκαιρίας, υπήρχε βλάβη στην τηλεφωνική σύνδεση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την εντοπίσουν. Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. με την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών θα μεταφερθεί εκεί ανάλογο τεχνικό προσωπικό.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” εξέφρασε ακόμη η κόρη της κυρά Ρηνιώς, με ανάρτησή της στο Facebook, αμέσως μετά τα ευχάριστα νέα για τον εντοπισμό της μητέρας της.

“Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μοιραστήκαν την αγωνία για την μητέρα μου. Τέλος καλό όλα καλά”, έγραψε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα