Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση
Κίνηση ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Σε ποιους δρόμους της Αθήνας καταγράφεται κίνηση. Δείτε αναλυτικά πού υπάρχουν προβλήματα. Τα μέτρα της Τροχαίας για τους αγρότες.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας το μεσημέρι της Τρίτης (20/02), μετά από την “απόβαση” των αγροτών στην πρωτεύουσα.

Προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα στο κέντρο, όπου είναι συγκεντρωμένοι οι αγρότες για το συλλαλητήριο, ενώ κάποιοι από τους δρόμους της περιοχής είναι κλειστοί.

Συγκεκριμένα, κλειστή είναι η Βασιλίσσης Αμαλίας, ενώ κίνηση υπάρχει στην Βασιλίσσης Σοφίας από τον Ευαγγελισμό μέχρι το Σύνταγμα, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Αρδηττού και την Καλλιρόης. Επίσης, κίνηση υπάρχει στους δρόμους πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Την ίδια στιγμή, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμόσει η Τροχαία

  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα.
  • Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.
  • Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Η ΕΛ.ΑΣ θα παρέχει συνεχή πληροφόρηση για περαιτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα