Κιβωτός του Κόσμου: “Η πρεσβυτέρα γνωρίζει” – Νέα μαρτυρία συγγενή του 19χρονου

Κιβωτός του Κόσμου: “Η πρεσβυτέρα γνωρίζει” – Νέα μαρτυρία συγγενή του 19χρονου

Συγγενής του 19χρονου, που κατονόμασε στην καταγγελία του τον πάτερ Αντώνιο, αποκαλύπτει πως η πρεσβυτέρα γνώριζε τα όσα συνέβαιναν στην "Κιβωτό του Κόσμου"..

Μορφή “χιονοστιβάδας” παίρνουν οι αποκαλύψεις για την “Κιβωτό του Κόσμου”, με τις καταγγελίες για περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης να διαδέχονται η μία την άλλη.

Νέα μαρτυρία που βλέπει το “φως” της δημοσιότητας, τοποθετεί και την πρεσβυτέρα και πρόεδρο της “Κιβωτού” Σταματία Γεωργαντή στο “κάδρο” των εμπλεκόμενων προσώπων, σημειώνοντας πως γνώριζε για τα όσα συνέβαιναν στη δομή.

Συγκεκριμένα, συγγενής του 19χρονου ο οποίος στην καταγγελία του κατονόμασε τον πάτερ Αντώνιο, μίλησε σε εκπομπή του MEGA και αποκάλυψε: «Και η πρεσβυτέρα γνωρίζει, καθώς άνοιξε την πόρτα 2-3 φορές και πετάχτηκε ο άλλος όρθιος. Ο μικρός αισθάνθηκε ανακούφιση λέει “αχ να το καταλάβει η πρεσβυτέρα να σταματήσει αυτό το κακό”. Και τις επόμενες φορές την κλείδωνε την πόρτα».

Και συνέχισε: «Ο μικρός, όταν του επέτρεπε να πάει στην μητέρα του, το πρωί 8 η ώρα έπρεπε να είναι εκεί με πρωινό από ντελίβερι. Και μπαίνει μία μέρα η πρεσβυτέρα και λέει: “Τι κάνεις εσύ εδώ πρωί πρωί;” και αυτός αισθάνθηκε πολύ άσχημα και λέει “πρεσβυτέρα μου ο πάτερ μου ζήτησε να έρχομαι πρωί πρωί”. Αυτή αντί να προστατεύσει το παιδί, μάλωνε το παιδί γιατί ήρθε 8 η ώρα».

Ο θείος του 19χρονου ανέφερε, επίσης, για τον πάτερ Αντώνιο: «Είχαν πάει για μπάνιο και έβαλε τα χέρια του μέσα και του έπιανε τα γεννητικά όργανα, μέσα στη θάλασσα. Κανά – δυο φορές που πήγε ο μικρός να πλησιάσει στον υπολογιστή δέχθηκε την επίθεση, καθώς όταν τον είδε έκανε σαν τρελός “δεν θα ξανακουμπήσεις, δεν θα ξανακουμπήσεις”».

«Το παιδί από την μία τον αγαπάει, τον λατρεύει, τον σέβεται, δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά του, και από την άλλη νιώθει απογοήτευση και “πώς μου το έκανε αυτό, γιατί, γιατί”. Έτσι έλεγε όταν μας τα αποκάλυψε. Μάλιστα, όταν ήταν μικρούλης, έξι ετών τον αποκαλούσε για πολλά χρόνια “μπαμπά” και μετά του το απαγόρευσε και του έλεγε θα με λες “πάτερ”».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα