Κορωπί: Εισαγγελική παρέμβαση στην υπόθεση του 46χρονου προγραμματιστή

Διαβάζεται σε 1'
Φως στο Τούνελ
Φως στο Τούνελ

Φως στην υπόθεση του 46χρονου προγραμματιστή από το Κορωπί επιχείρησε να ‘ρίξει’ η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα του “Τούνελ”, το βράδυ της Παρασκευής (15/3). Τα νέα στοιχεία.

Με την υπόθεση του 46χρονου προγραμματιστή Νίκου Κλειδώνη, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί στις 4 Νοεμβρίου στην παραλιακή περιοχή Αλθέα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, ασχολήθηκε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, το βράδυ της Παρασκευής (15/3).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι εισαγγελικές αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα της δικηγόρου της μητέρας του για περεταίρω έρευνα της υπόθεσης και την ανάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Εκείνοι πλέον καλούνται να διερευνήσουν το τι κρύβεται πίσω από τα στικάκια, που είχαν βρεθεί στο σπίτι του άτυχου προγραμματιστή και που φέρεται να περιείχαν κωδικούς κρυπτονομισμάτων, που αντιστοιχούσαν σε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Το ερώτημα αν αυτό ήταν και το κίνητρο εγκληματικής πράξης παραμένει ανοιχτό.

Το τμήμα ηλεκτρονικών πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών μόλις πρόσφατα έλαβε στα χέρια του το υπό διερεύνηση ψηφιακό υλικό και δεν έχει ολοκληρώσει την έκθεση του.

Πληροφορίες του “Τούνελ” αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί ένα στοιχείο που αξιολογείται ως σημαντικό. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική IP, την οποία προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που είχε επαφές με το θύμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα