Κορωπί: Καταδίωξη υπόπτων κατέληξε σε τροχαίο με έναν τραυματία

Κορωπί: Καταδίωξη υπόπτων κατέληξε σε τροχαίο με έναν τραυματία
Τροχαίο ατύχημα Eurokinissi

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λ. Αεροδρομίου-Κορωπίου αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα. Προηγήθηκε καταδίωξη υπόπτων το όχημα των οποίων έπεσε σε 4 αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα έναν τραυματία.

Καταδίωξη υπόπτων για διάρρηξη κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Αεροδρομίου – Κορωπίου στο ρεύμα προς Κορωπί και στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία κλήθηκε για περιστατικό απόπειρας διάρρηξης στο Κορωπί. Οι πέντε ύποπτοι, όλοι τους Ρομά, εντοπίστηκαν από περιπολικά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους και ξεκίνησε καταδίωξη.

Ο οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τους κατεδίωκαν, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει όταν βρέθηκε στον ερυθρό σηματοδότη όπου είχαν ακινητοποιηθεί προσωρινά τέσσερα αυτοκίνητα και έπεσαν πάνω τους.

Από την σφοδρή πρόσκρουση, ένας πολίτης τραυματίστηκε, όχι σοβαρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ και οι 5 Ρομά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Οι δράστες θα οδηγηθούν στην Ασφάλεια και θα εξετασθούν μεταξύ άλλων και για την διάπραξη τυχόν άλλων παρόμοιων ενεργειών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα