Κρήτη: Πέταξαν μολότοφ από drone σε επιχείρηση ζωοτροφών για την κάψουν

Διαβάζεται σε 1'
Κρήτη: Πέταξαν μολότοφ από drone σε επιχείρηση ζωοτροφών για την κάψουν
neakriti.gr

Απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε σε επιχείρηση ζωοτροφών  στην Κρήτη. Πέταξαν βόμβα μολότοφ από drone.

Πρωτοφανές “χτύπημα” δέχτηκε επιχείρηση ζωοτροφών στην Κρήτη το βράδυ του Σαββάτου, καθώς άγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με χρονόμετρα προκειμένου να προκαλέσουν όπως όλα δείχνουν με την πρόθεση των δραστών καταστροφή στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η neakriti, το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης τη νύχτα του Σαββάτου, στο οποίο φαίνεται το drone να κατεβαίνει μέσα στην επιχείρηση και να απελευθερώνεται ένα μπουκάλι με εύφλεκτη ύλη και χρονόμετρο που ευτυχώς δεν ανατινάχτηκε.

Το πρωί της Κυριακής ο πρώτος υπάλληλος είδε από μακριά ότι στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων της επιχείρησης αυτή τη φορά στο χωριό Μαργαρίτες βρισκόταν ένα περίεργο μαύρο αντικείμενο. Πλησίασε και αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για εμπρηστικό μηχανισμό τύπου… μολότοφ.

Ειδοποιήθηκαν οι αρχές ενώ στο εργοστάσιο στις Μαργαρίτες έφτασε και πυροτεχνουργός από τα Χανιά.

Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό πρόκειται για ερασιτεχνικό εκρηκτικό μηχανισμό καθώς το μπουκάλι περιείχε πετρέλαιο και δεν υπήρχε πυροκροτητής. Για την ανάφλεξή του θα έπρεπε είτε κάποιος να του βάλει φωτιά είτε να αρπάξει πέφτοντας από το drone.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα