Κρήτη: Ξύλο έξω από το Κ.Υ. Μοιρών- Σηκώθηκε ακόμα και ο τραυματίας από το φορείο και συνεπλάκη εκ νέου

Κρήτη: Ξύλο έξω από το Κ.Υ. Μοιρών- Σηκώθηκε ακόμα και ο τραυματίας από το φορείο και συνεπλάκη εκ νέου
cretalive

Σκηνές απείρου...κάλλους έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου έλαβε χώρα γενικευμένη σύρραξη δύο οικογενειών που είχαν προηγούμενα.

Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις των δύο αστυνομικών που αρχικώς προσέτρεξαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, κατόπιν σχετικής εντολής του αξιωματικού υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, για τη γενικευμένη …σύρραξη μελών των δύο οικογενειών, μετά το πρώτο επεισόδιο έξω από ελαιουργείο στο δρόμο Μοιρών-Γαλιάς στο οποίο είχαν εμπλακεί ένας 19χρονος από τη μία πλευρά, ο 54χρονος πατέρας και ο 25χρονος γιος του, από την άλλη.

Χαρακτηριστικό της έντασης, όπως αναφέρει το Cretalive, είναι ότι ακόμα και ο 19χρονος τραυματίας που βρισκόταν πάνω στο φορείο και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί από το Κέντρο Υγείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όταν αντιλήφθηκε την συμπλοκή, πετάχτηκε όρθιος και συνεπλάκη εκ νέου με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την κατάσταση του.

Οι δύο αστυνομικοί πάντως τα …χρειάστηκαν αφού αρχικώς ήταν μόνοι τους και πάλευαν να ξεχωρίσουν τα μέλη των δύο οικογενειών με αποτέλεσμα να μην γλιτώσουν ούτε εκείνοι από μερικές «ψιλές» αλλά και από κάποιες ρίψεις με σπρέι πιπεριού.

Κατέφθασαν στο Κέντρο Υγείας περίπου δέκα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι της 28ης Αυγούστου οπότε και διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν ήδη εκεί περίπου 15 άτομα, συγγενείς και φίλοι του 19χρονου τραυματία. Μόλις είχαν προλάβει να ρωτήσουν τι είχε συμβεί, ενώ ο νεαρός μεταφέρονταν με φορείο προς στο ασθενοφόρο. Τότε ακριβώς, όπως περιγράφεται, κατέφθασαν έξω από το Κέντρο Υγείας με μεγάλη ταχύτητα δύο επιβατηγά αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν μέλη της άλλης οικογένειας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα