Λαμία: 13χρονος έπεσε από ύψος 5 μέτρων σε σχολείο – Υποχώρησε το προστατευτικό πλέγμα

Διαβάζεται σε 2'
Σχολείο
Σχολείο (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Μαθητής έπεσε από ύψος πέντε μέτρων όταν υποχώρησε το προστατευτικό πλέγμα όπου στηριζόταν. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Σοβαρότατο ατύχημα είχε 13χρονος μαθητής στη Λαμία, ο οποίος έπεσε από ύψος πέντε μέτρων, καθώς υποχώρησε το προστατευτικό πλέγμα, στο οποίο στηριζόταν.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το LamiaReport, το περιστατικό σημειώθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας στον Αφανό, το πρωί της Δευτέρας (25/09). Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου βρισκόταν στον πίσω χώρο του σχολείου (ταράτσα) και πήγε να καθίσει ακουμπώντας την πλάτη του στα κάγκελα.

Συμμαθητές του και αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού ανέφεραν πως, τότε το προστατευτικό πλέγμα υποχώρησε και ο μαθητής βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς το ύψος είναι αρκετά μεγάλο. Ο Διευθυντής του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό έσπευσαν στο σημείο και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον μαθητή, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σταδιακά ο 13χρονος άρχισε να συνέρχεται.

Διακομίστηκε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα, κυρίως στα κάτω άκρα του.

Μετά την παροχή της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η πρόσβαση στον χώρο που σημειώθηκε το περιστατικό έκλεισε προσωρινά, προκειμένου να μην υπάρξει νέο ατύχημα ενώ θα ακολουθήσει επιθεώρηση όλης της περίφραξης από ειδικούς, καθώς και αναλυτική διερεύνηση όλων των λεπτομερειών για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου έπεσε ο 13χρονος:

Λαμία
Το σημείο απ' όπου έπεσε ο 13χρονος μαθητής

μαθητής Λαμία
Το σημείο απ' όπου έπεσε ο 13χρονος μαθητής στη Λαμία

μαθητής Λαμία
Το σημείο απ' όπου έπεσε ο 13χρονος μαθητής στη Λαμία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα