Λαμία: Άφηνε τα παιδιά νηστικά για να τα τιμωρήσει

Διαβάζεται σε 1'
Λαμία: Άφηνε τα παιδιά νηστικά για να τα τιμωρήσει
Παιδική κακοποίηση Getty Images/iStockphoto

Πατριός άφηνε κατ’ επανάληψη νηστικά τα παιδιά του για να τα τιμωρίσει – Είχε απειλήσει το ένα με καραμπίνα

Το δράμα πέντε ανήλικων παιδιών ηλικίας από 5 έως 16 ετών, έφερε στο φως το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, εκδικάζοντας υπόθεση κακοποίησής τους από τον πατριό τους, με την ανοχή της μητέρας τους.

Τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας ήταν από τον πρώτο γάμο της γυναίκας, ενώ το μικρότερο ήταν καρπός της σχέσης των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας άφηνε κατ’ επανάληψη νηστικά τα πέντε παιδιά προκειμένου να τα τιμωρήσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα χτυπούσε. Κι όλα αυτά με την ανοχή – όπως είχε διατυπωθεί αρχικά – της μητέρας.

Όπως μεταδίδει το lamiareport, αποκορύφωμα της βίαιης συμπεριφοράς του ήταν να απειλήσει με καραμπίνα το μεγαλύτερο γιο της συντρόφου του, όταν εκείνος ήταν μόλις 14,5 ετών!

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κάθε παιδί, ποινή που κατά συγχώνευση έφτασε τους 36 μήνες, με την πρόβλεψη του νόμου για 3ετη αναστολή.

Η μητέρα κρίθηκε αθώα για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη αλλά και για συνέργεια σε έκθεση σε κίνδυνο των ανήλικων παιδιών της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα