Λαμία: Επιτέθηκαν στον οδηγό όταν τους ζήτησε να πληρώσουν εισιτήριο και να βάλουν μάσκα

Λαμία: Επιτέθηκαν στον οδηγό όταν τους ζήτησε να πληρώσουν εισιτήριο και να βάλουν μάσκα
Λαμία: Επιτέθηκαν στον οδηγό όταν τους ζήτησε να πληρώσουν εισιτήριο και να βάλουν μάσκα Lamiareport.gr

Οδηγός λεωφορείου κατήγγειλε επίθεση σε βάρος του από νεαρούς Ρομά. Τους ζήτησε να ακυρώσουν εισιτήριο και να βάλουν μάσκα. Τον απείλησαν και του έσπασαν το κινητό.

Επίθεση σε βάρος οδηγού αστικού λεωφορείου σημειώθηκε το Σάββατο (06/06) στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, νεαροί Ρομά επιτέθηκαν στον οδηγό όταν τους ζήτησε να ακυρώσουν εισιτήριο, όπως και οι άλλοι επιβάτες και φυσικά να φορέσουν μάσκα.

Τότε άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, ενώ του έσπασαν το κινητό, χτυπώντας το προστατευτικό plexiglass του οδηγού, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, ενώ σημείωσε πως αυτό συμβαίνει πολύ συχνά.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και πριν λίγες μέρες, με νεαρό Ρομά στην Ανθήλη που άρχισε να ρίχνει κλωτσιές και μπουνιές στο αστικό λεωφορείο όταν ο οδηγός του ζήτησε να φορέσει μάσκα.

“Δεν έχουμε κάτι με τους Ρομά οι οποίοι είναι σωστοί όπως όλοι οι επιβάτες με τις μάσκες τους, τα εισιτήριά τους τους ή τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών που έχουν προμηθευτεί. Και σας πληροφορώ ότι οι περισσότεροι Ρομά είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Υπάρχουν όμως κάποιοι οι οποίοι είναι λίγοι αλλά δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα στους συναδέλφους οδηγούς και τους επιβάτες. Σκεφτόμαστε ακόμη και την διακοπή των δρομολογίων σε ορισμένες περιοχές εάν δεν λυθεί το πρόβλημα”, δήλωσε ο πρόεδρος των Αστικών συγκοινωνιών Λαμίας Νίκος Γούλας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα