Λάρισα: Πατέρας ασέλγησε στην 3,5 ετών κόρη του

Διαβάζεται σε 1'
Σύλληψη άνδρα
Σύλληψη άνδρα ISTOCK

Ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης στο Στόμιο Λάρισας εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του.

Στα χέρια των αντρών της Ασφάλειας Κατερίνης έπεσε ο πατέρας μίας ανήλικης μόλις 3,5 ετών, καθώς ο ίδιος της ο πατέρας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που έγινε κατόπιν τηλεφωνικής καταγγελίας από το «Χαμόγελο του παιδιού» στο οποίο είχε αναφέρει το περιστατικό η μητέρα του παιδιού, ο δράστης ευρισκόμενος με την 3,5 ετών κόρη στο αυτοκίνητό του, διενήργησε γενετήσια πράξη σε βάρος της.

Επίσης, από την μητέρα της ανήλικης και πρώην συζύγου του, υποβλήθηκε σε βάρος του δράστη έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη πιο αργά από την ώρα που όριζαν οι όροι του διαζυγίου τους.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης στο Στόμιο Λάρισας την προηγούμενη Τρίτη, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη στην Ασφάλεια και συνελήφθη.

Η ανήλικη παθούσα εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε, για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης και παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης. Το αυτοκίνητου του κατηγορούμενου μεταφέρθηκε για έλεγχο ώστε να εντοπιστούν τυχόν βιολογικά υλικά και κατασχέθηκε το κινητό του που επίσης μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα