Λιβαδειά: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του

Διαβάζεται σε 1'
Λιβαδειά: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Σε βάρος του 54χρονου αστυνομικού από τη Λιβαδειά που συνελήφθη το Σάββατο (16/12) για απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρώην συντρόφου του, διατάχθηκε ΕΔΕ.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε σε βάρος του 54χρονου αστυνομικού από τη Βοιωτία, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, χτες, Σάββατο (16/12), επειδή τραυμάτισε με μαχαίρι την πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 54χρονος αστυνομικός, παρά τη δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του ώστε να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του (ασφαλιστικά μέτρα), μετέβη στο χώρο εργασίας της και ζητούσε να τη δει.

Η γυναίκα τού ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι, αν δεν το κάνει, θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ισχύουν.

Ο αστυνομικός δεν συμμορφώθηκε και τότε εκείνη πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Εκεί, όμως, την περίμενε και πάλι ο 54χρονος και πρώην σύντροφός της, ο οποίος έξω από το ΑΤ, όχι μόνο την έβρισε, αλλά τράβηξε και μαχαίρι, με το οποίο πάνω στον τσακωμό την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της, ευτυχώς ελαφρά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη από τους συναδέλφους του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα