Μανώλης Μαυρομμάτης: Αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα με την υγεία του

Διαβάζεται σε 1'
O Μανώλης Μαυρομάτης
O Μανώλης Μαυρομμάτης ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενώ ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης ήταν να λάβει εξιτήριο από το «Γεννηματάς», παρουσιάστηκε νέο, ανεξάρτητο πρόβλημα στην υγεία του.

Ένα νέο πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τον γνωστό αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος ήταν έτοιμος μετά από 2 μήνες νοσηλείας να λάβει εξιτήριο και να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη (23 Απριλίου) και ενώ ήταν έτοιμος να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Γεννηματά», υπέστη οξεία χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή στη χοληδόχο κύστη.

Οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν να μην τον υποβάλλουν σε χειρουργική επέμβαση, καθώς αυτό θα μπορούσε να καθυστερήσει την αποκατάστασή του.

Ως εκ τούτου, τον ανέλαβε το Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας, το οποίο τον υπέβαλλε σε μία πιο ήπια επεμβατική πράξη με τοπική αναισθησία, που ονομάζεται διαδερμική χολοκυστοστομία.

Ο ασθενής σήμερα, Πέμπτη, δείχνει σαφή βελτίωση, ενώ εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, μετά το Πάσχα θα καταφέρει τελικά να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητικογράφος νοσηλεύεται με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους πριν από περίπου δύο μήνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα