Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή – Το χρονικό

Διαβάζεται σε 2'
Συμπλοκή έξω από κλαμπ στο Μαρούσι
Συμπλοκή έξω από κλαμπ στο Μαρούσι ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, όπου σημειώθηκε η συμπλοκή με ένα νεκρό. Το χρονικό.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04) επί της Λ. Κηφισίας, έξω από νυχτερινό κέντρο, στο Μαρούσι.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές, το περιστατικό δεν έχει να κάνει με υπόθεση ξεκαθαρίσματος μεταξύ συμμοριών της νύχτας, καθώς κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν, αλλά για συμπλοκή ίσως για κάποια ασήμαντη αφορμή.

Το σημείο που εκτυλίχθηκε η αιματηρή συμπλοκή ήταν «τυφλό» για τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου, ωστόσο υπάρχουν κάποια ωφέλιμα πλάνα από παρακείμενες επιχειρήσεις που αναλύονται στην Ασφάλεια ώστε να δώσουν μία ενδεχομένως καλύτερη εικόνα για όσα εκτυλίχθηκαν στο σημείο.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ όπου σημειώθηκε η συμπλοκή.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στο Μαρούσι

Πώς έγινε η συμπλοκή – Το χρονικό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα