Με τι καιρό θα κάνουμε Δεκαπενταύγουστο – Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι

Με τι καιρό θα κάνουμε Δεκαπενταύγουστο – Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι
Εκδρομείς στο λιμάνι του Πειραιά INTIME

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, με την κίνηση να αυξάνεται στα λιμάνια της Αττικής. Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Με αίθριο καιρό και κανονικές θερμοκρασίες αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς από την Αττική ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Για την ημέρα εκείνη, Τρίτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Μία μέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα, αναμένεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Με 100% πληρότητα αναχωρούν τα πλοία

Την ίδια ώρα, η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής κορυφώνεται. Η πληρότητα των πλοίων αγγίζει το 100% στους περισσότερους προορισμούς, ιδιαίτερα για την Πάρο και την Τήνο.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, από το λιμάνι του Πειραιά σήμερα Σάββατο 12/08 είχαν προγραμματιστεί 23 δρομολόγια με 31.547 επιβάτες, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού ήταν προγραμματισμένες 38 αναχωρήσεις αναχωρήσεις πλοίων με 7.000 επιβάτες.

Από το λιμάνι της Ραφήνας ήταν προγραμματισμένοι 9 απόπλοι πλοίων με 7.381 επιβάτες, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου 8 δρομολόγια με 2.990 επιβάτες.






Αυξημένη ήταν η κίνηση των ταξιδιωτών και χθες Παρασκευή 11/08 από τα τρία λιμάνια της Αττικής.

Από το λιμάνι του Πειραιά έγιναν 24 δρομολόγια με 29.198 αναχωρήσεις επιβατών, από το λιμάνι της Ραφήνας 17 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 8.102 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 11 δρομολόγια με 2.843 επιβάτες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα