Μέγαρα: Ο 4χρονος είχε νοσηλευτεί ξανά μετά από ξυλοδαρμό

Διαβάζεται σε 2'
Μέγαρα: Ο 4χρονος είχε νοσηλευτεί ξανά μετά από ξυλοδαρμό
Φωτογραφία αρχείου iStock

Συστηματική βίαιη συμπεριφορά και στη μητέρα του 4χρονου, φέρεται να επιδείκνυε ο άνδρας, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια το ανήλικο παιδί στα Μέγαρα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού ενός παιδιού μόλις 4 ετών από τον σύντροφο της μητέρα του σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Μετά το περιστατικό, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή και για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν άντρες της ΟΠΚΕ για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα του παιδιού στους αστυνομικούς, εκείνη προέρχεται από καταυλισμό της Λαμίας και εκεί ζούσε με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της που προέρχονται από προηγούμενη σχέση. Με τον συγκεκριμένο άνδρα ανέφερε ότι είχαν κλεφτεί και ζούσαν στον καταυλισμό του Βλυχού απ’ όπου προερχόταν ο σύντροφός της.

Όπως δήλωσε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο σύντροφός της επεδείκνυε πολύ βίαιη συμπεριφορά εναντίον όλων των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ξυλοκοπούσε και την μάνα, ενώ ο 4χρονος είχε πρόσφατα κακοποιηθεί ξανά.

Η μητέρα του παιδιού είχε πέσει και εκείνη θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της ενώ ο 4χρονος είχε κακοποιηθεί έντονα ξανά στο πρόσφατο παρελθόν και είχε χρειαστεί και πάλι η μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Τότε ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για όσα συνέβαιναν σε βάρος των παιδιών και μάλιστα είχε γίνει αίτημα προς την εισαγγελία για την προστατευτική απομάκρυνση των ανηλίκων που δεν πρόλαβε τύχει απάντησης και την πρόλαβαν τα γεγονότα.

Με εισαγγελική εντολή πλέον, έχουν μεταφερθεί στο Παίδων και τα υπόλοιπα παιδιά για ιατρικές εξετάσεις και για την προστασία τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα