Μέλη των “Σπαρτιατών” καλούν σε ομοφοβική αντιδιαδήλωση ενάντια στο αυτοοργανωμένο Pride Χανιών

Μέλη των “Σπαρτιατών” καλούν σε ομοφοβική αντιδιαδήλωση ενάντια στο αυτοοργανωμένο Pride Χανιών
facebook

Υποστηρικτές των "Σπαρτιατών" στα Χανιά ετοιμάζουν ομοφοβική αντιδιαδήλωση ενάντια στη ΛΟΑΤΚΙ+ πορεία Υπερηφάνειας.

Την αυτοοργανωμένη «πορεία ορατότητας» της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στα Χανιά επιχειρούν να σταματήσουν ακροδεξιοί στην Κρήτη, μεταξύ αυτών και μέλη των “Σπαρτιατών”.

Όπως γράφει το zarpanews, η συγκεκριμένη ομοφοβική αντιδιαδήλωση έχει την υποστήριξη και δύο υποψηφίων βουλευτών των “Σπαρτιατών” σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Η πορεία αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης από το Θέατρο Βλησίδης, ενώ στις 7.30 θα πραγματοποιηθεί «sunset κουήρ πάρτι» στην Παραλία του Παλιού Ξενία με μουσική από San People.

Αυτοοργανωμένο Pride Χανιών

Αυτό βέβαια φαίνεται πως δεν αρέσει σε κάποια ακροδεξιά στοιχεία, αφού σε αφίσα που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, με μια «φυσιολογική οικογένεια», όπου μάλιστα ο άνδρας έχει και την ελληνική σημαία καρφωμένη στην καρδιά, καλεί σε «αντι-συγκέντρωση», στις 16:00 το απόγευμα εκείνης της μέρας, για να στηριχθεί όπως γράφει «το φυσιολογικό, όχι το άρρωστο και το ανώμαλο».

Οι διοργανωτές αυτής της σκοταδιστικής κίνησης, σε… άπταιστα ελληνικά γράφουν: «Όλοι η Κρήτη εκεί, γιατί οι γονείς είναι ενωμένοι».

facebook

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα