Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες εντοπίστηκαν ξανά σε δημοτικά σχολεία

Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες εντοπίστηκαν ξανά σε δημοτικά σχολεία
Φωτογραφία αρχείου MotionTeam

Νέα περιστατικά με αδέσποτες σφαίρες σε σχολεία, σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Μενίδι.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με αδέσποτες σφαίρες και κάλυκες από άσκοπους πυροβολισμούς που προέρχονται κυρίως από τους καταυλισμούς και καταλήγουν σε σχολεία της περιοχής του Μενιδίου.

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών ένα σπασμένο τζάμι σχολικής αίθουσας στον 2ο όροφο του κτιρίου και στον 1ο όροφο, σε κοινόχρηστο χώρο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο μία βολίδα αγνώστου μέχρι διαμετρήματος.

Χθες η Διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών κάλεσε την Αστυνομία για την παραλαβή τριών καλύκων πυροβόλου όπλου που βρέθηκαν στο προαύλιο του σχολείου. Για τα περιστατικά διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία και τα κατασχεμένα πυρομαχικά έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική ανάλυση.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου, η Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών κάλεσε την Αστυνομία καθώς μαθητές εντόπισαν στο προαύλιο πέντε βολίδες πυροβόλου όπλου, που πιθανόν προέρχονται από άσκοπους πυροβολισμούς.

Πρόκειται για το ίδιο σχολείο που το 2017 έχασε την ζωή του ο μικρός Μάριος από άσκοπο πυροβολισμό, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του.

Έξι χρόνια μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει στην περιοχή. Αυτός ο εφιάλτης και αυτή η αγωνία είναι μόνιμη για τους κατοίκους και τους γονείς των μαθητών, όπου συχνά πυκνά σφαίρες καταλήγουν στα σχολεία τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα