Μεσσήνη: Άνοιξαν το φράγμα στον Πάμισο και βρήκαν στο ποτάμι το όχημα της ληστείας των ΕΛΤΑ

Διαβάζεται σε 2'
ΕΛΤΑ (φωτογραφία αρχείου)
ΕΛΤΑ (φωτογραφία αρχείου) INTIME ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛΤΑ τον Ιούλιο αποκαλύφθηκε στον ποταμό Πάμισο, όταν οι υπεύθυνοι του ΓΟΕΒ άνοιξαν το φράγμα προληπτικά για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία, πριν από μερικές μέρες.

Ένα μεγάλο όχημα τύπου SUV αποκαλύφθηκε στον ποταμό Πάμισο, το οποίο φέρεται να είναι εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛΤΑ της Μεσσήνης στα τέλη του περασμένου Ιουλίου.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη (26/09) όταν οι υπεύθυνοι του ΓΟΕΒ αποφάσισαν να ανοίξουν το φράγμα προληπτικά για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία. Τότε, στο ύψος της Τριόδου, από την πτώση της στάθμης των υδάτων του ποταμού, αποκαλύφθηκε το όχημα μάρκας Nissan Qashqai. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και το αυτοκίνητο ανασύρθηκε.

Τότε τρεις ένοπλοι δράστες, με βαρύ οπλισμό είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 135χιλ ευρώ, αμέσως μετά την άφιξη της χρηματαποστολής και να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν. Μετά την τελευταία εξέλιξη, εικάζεται ότι οι δράστες έφυγαν προς την περιοχή της Τριόδου και από εκεί μέσω παράδρομων προς τον Άρη, όπου έριξαν το αυτοκίνητο στον Πάμισο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με άλλο όχημα με τη βοήθεια και συνεργών τους. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές.

 

Να σημειωθεί τέλος, ότι και στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, ότι είχε ξανανοίξει το φράγμα για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων είχε βρεθεί και η κλεμμένη χάλκινη προτομή του Παπαφλέσσα που είχε κλαπεί από το Μανιάκι το 2022.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα