Μεταμόρφωση: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονης

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)

Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Μεταμόρφωσης, το μεσημέρι της Δευτέρας (15/6).

 

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 16χρονης κοπέλας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (1506) από την περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με ενημέρωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”, η περιπέτεια της Γαβριέλας- Χριστίνας Δ., 16 ετών, έληξε σήμερα 17/06/2026, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, καθώς βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Η 16χρονη είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής στις 15/06/2026 και για την εξαφάνισή της είχε ενεργοποιηθεί στις 16/06/26, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, ο μηχανισμός «Missing Kid Alert».

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην 16χρονη για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί..

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα