Μετέφερε κοκαΐνη από την Βραζιλία κρυμμένη μέσα συσκευασίες βαφής μαλλιών
Η 26χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη Χώρας μας
- 10 Δεκεμβρίου 2015 22:14
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μία 26χρονη Βραζιλιάνα, για εισαγωγή κοκαΐνης στην Ελληνική Επικράτεια.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την νεαρή Βραζιλιάνα, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης.
Συγκεκριμένα, η 26χρονη μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης στην αποσκευή της, μέσα σε 63 νάιλον τυποποιημένες συσκευασίες βαφής μαλλιών, συνολικού βάρους 5.250 γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την χώρα μας. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.