Μύκονος: Συνελήφθη άντρας που αποπειράθηκε να βιάσει τουρίστρια από τον Καναδά

Μύκονος: Συνελήφθη άντρας που αποπειράθηκε να βιάσει τουρίστρια από τον Καναδά
istock

Χειροπέδες σε 35χρονο ο οποίος γνώρισε μία 32χρονη Καναδή και ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σεξ την έπιασε από τον λαιμό και την χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός της

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μυκόνου ένας 35χρονος άντρας από την Σενεγάλη, για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και σωματική βλάβη.

Θύμα του μία 32χρονη γυναίκα από τον Καναδά την οποία γνώρισε στο νησί και εκμεταλλευόμενος την ανικανότητά της να αντισταθεί λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, καθώς βρίσκονταν σε βίλα του νησιού, ενήργησε σε βάρος της γενετήσιες πράξεις.

Όταν το θύμα όμως του δήλωσε πως δεν επιθυμούσε ερωτική επαφή, τότε εκείνος εξοργίστηκε, την άρπαξε από τον λαιμό και την χτύπησε στον τοίχο και στην συνέχεια άρχισε να την χτυπά με τα χέρια του, στα χέρια της και σε διάφορα σημεία του σώματός της, προκαλώντας της κακώσεις.

Μετά την καταγγελία της άτυχης κοπέλας, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη συγκεκριμένη βίλα και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από το θύμα, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί και να σχηματιστεί σε βάρος του σχετική δικογραφία.

Ο 25χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ παραγγέλθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα