Μητσοτάκης: Ο λαϊκισμός τοξικότητας και “λεφτόδεντρων” δεν πρέπει να ξανασηκώσει κεφάλι

Διαβάζεται σε 2'
Μητσοτάκης: Ο λαϊκισμός τοξικότητας και “λεφτόδεντρων” δεν πρέπει να ξανασηκώσει κεφάλι

«Η Ελλάδα, που ήταν το “πόστερ” των προβλημάτων, σήμερα είναι παράδειγμα προς μίμηση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Κάλεσμα στους πολίτες να στείλουν μήνυμα ότι ο λαϊκισμός τοξικότητας και «λεφτόδεντρων» δεν πρέπει να ξανασηκώσει κεφάλι, απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του σε αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ σε εκδήλωση με θέμα Ευρώπη και αυτοδιοίκηση στο Πεδίον του Άρεως.

«Αυτό εκπροσωπεί η αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν έμαθαν από λάθη τους; Τα επαναλαμβάνουν με άλλο περιτύλιγμα, αλλά ίδια λογική» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

«Δεν πρέπει να ξεφύγουμε δημοσιονομικά. Υπάρχουν χώρες που υποβαθμίζεται χρέος τους» προειδοποίησε.

«Η Ελλάδα, που ήταν το “πόστερ” των προβλημάτων, σήμερα είναι παράδειγμα προς μίμηση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό, εξήγησε, έχει αντανάκλαση σε όλα, και στο κόστος δανεισμού.

«Απευθύνομαι τώρα σε εσάς ως στελέχη της ΝΔ, και ζητούμε την κινητοποίηση σας απέναντι στην απόχη και την αίσθηση ότι μπορεί να λένε κερδίσατε τις εκλογές. Οι έμπειροι ξέρουν η κάλπη είναι άδεια την ημέρα εκλογών».

«Δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουμε πίσω… Το μήνυμα πρέπει να είναι η ΝΔ να είναι ισχυρή, για να συνεχίσει το έργο της μετά την Κυριακή».

«Όχι στον εφησυχασμό, όχι στην εύκολη και ανέξοδη γκρίνια. Και λάθη γίνονται, και δεν μπορεί ποτέ μια κυβέρνηση να ικανοποιήσει τους πάντες… Αλλά να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Υλοποιούμε το πρόγραμμα μας;» σημείωσε.

«Να ξορκίσουμε την αποχή, να δούμε τη μεγάλη εικόνα, και Κυριακή να γιορτάσουμε άλλη μια νίκη για τη ΝΔ για να βαδίσουμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» είπε ο πρωθυπουργός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα