Νέα Φιλαδέλφεια: Στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου στη συμβολή με τον Κηφισό

Παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου στη Ν. Φιλαδέλφεια, στη συμβολή της με τον Κηφισό, μετά την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας για εκτέλεση εργασιών άρσης επικινδυνότητας.
- 10 Αυγούστου 2023 15:31
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια στη συμβολή με τον Κηφισό, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών για την άρση επικινδυνοτήτων, ενώ εκπονείται νέα μελέτη για εργασίες καθολικής συντήρησης της γέφυρας.
Οι συγκεκριμένες εργασίες ολοκληρώθηκαν εντός 9 ημερών -καθώς βοήθησε και η μειωμένη μετακίνηση λόγω διακοπών- και αφορούσαν στην αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών στο τεχνικό τμήμα της κατασκευής, που οδηγούσαν σε πιθανή αποκόλληση τμημάτων και πτώση τους στα διερχόμενα οχήματα αλλά και τους πεζούς.
Η ζημιά προέκυψε, μετά την κακοκαιρία “Μπάλλος” που έπληξε το Λεκανοπέδιο, όπως διαπιστώθηκε από τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.
Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στον περιφερειακό σχεδιασμό για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής, επεσήμανε ότι προτεραιότητα αποτελεί και η αποκατάσταση επικινδυνοτήτων στα σημεία του οδικού άξονα του Λεκανοπεδίου, όπου αυτή απαιτείται, με στόχο την πρόληψη και την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.
Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις