Νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου – 31χρονος βιντεοσκοπούσε και ασελγούσε σε 14χρονο
Στη σύλληψη ενός 31χρονου, που κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 14χρονου και πορνογραφία ανηλίκων, προχώρησε η αστυνομία στην Κρήτη
- 16 Μαΐου 2013 16:38
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί και η νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο που βγήκε στην επιφάνεια, μετά από καταγγελία που έγινε από τον πατέρα του θύματος.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 31χρονου στα Χανιά, καθώς διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επανειλημμένα κακοποιήσει σεξουαλικά έναν 14χρονο. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και διάφορα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης. Ο επιτόπιος έλεγχος αποκάλυψε την παραγωγή από τον 31χρονο βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο ενώ ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Πληροφορίες από cretalive.gr