Νέα κατάθεση για την απαγωγή Λεμπιδάκη: “Τα μεγάλα ψάρια είναι έξω”

Νέα κατάθεση για την απαγωγή Λεμπιδάκη: “Τα μεγάλα ψάρια είναι έξω”
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στο εργοστάσιό του "Πλαστικά Κρήτης" στη βιομηχανική περιοχή του ΗρακλείουΟ επιχειρηματίας απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από έξι μήνες ομηρείας Eurokinissi

Ο 46χρονος που κρατείται για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για πάνω από δύο ώρες υποστηρίζοντας πως ο ίδιος προσπάθησε να βοηθήσει τον επιχειρηματία

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συμπληρωματική απολογία του 46χρονου Ρεθυμνιώτη, που εμπλέκεται στην απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο άνδρας κατέθετε για περισσότερες από δυο ώρες, ισχυριζόμενος – και αυτός – ότι προσπάθησε να βοηθήσει τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και ζήτησε να υπάρξει μια κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον επιχειρηματία, ώστε να ακούσει την φωνή του και να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του.

Η απάντηση, ωστόσο, ήταν αρνητική, καθώς όπως διευκρινίστηκε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατόν να παρουσιαστεί ο επιχειρηματίας στο Δικαστικό Μέγαρο και να γίνει αυτή η διαδικασία, όπως είχε γίνει με το 44χρονο πριν από λίγους μήνες στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο 46χρονος πάντως υποστήριξε πως όπως και οι υπόλοιποι που έχουν συλληφθεί, έτσι κι ο ίδιος ήταν “ο τελευταίος τροχός της αμάξης” και πως τα “μεγάλα ψάρια” είναι έξω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα