Νέα Σμύρνη – μητέρα 18χρονου: “Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας”

Διαβάζεται σε 2'
Νέα Σμύρνη – μητέρα 18χρονου: “Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας”
18χρονος σκότωσε τον αδερφό του στη Νέα Σμύρνη INTIME NEWS

Σε ατύχημα αποδίδει τα όσα συνέβησαν με τα δύο της παιδιά η μητέρα των παιδιών στη Νέα Σμύρνη. Ζήτησε την επιείκεια της δικαιοσύνης για τον 18χρονο.

Για την υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή στη Νέα Σμύρνη μίλησε η μητέρα του το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12), η οποία εμφανίστηκε συντετριμμένη από το τραγικό γεγονός.

Μιλώντας στο MEGA, χαρακτήρισε “ψευδείς κατηγορίες” όλα όσα άκουσε. “Ο γιος μου δεν ήταν αναμεμειγμένος με τίποτα από αυτά, δεν είχε εμπλακεί με τον αδερφό του με σιδηρογροθιές. Αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα. Τα παιδιά μου τσακώθηκαν, όλα έγιναν σε έναν τσακωμό” τόνισε.

“Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο μου κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ήταν ένα ατύχημα που κανείς δεν μπορούσε να αποσβήσει. Ζητώ από την δικαιοσύνη την επιείκειά της, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε:

“Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας. Δεν μπορείτε εσείς να το καταδικάσετε και να το κλείσετε μέσα. Πρέπει να είστε επιεικείς σαν κοινωνία και να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε.”

Τέλος, επεσήμανε πως ήταν πάντα κοντά στα παιδιά και συμπλήρωσε πως “αυτή ήταν μία κακιά στιγμή”. “Για μία μπλούζα τσακώθηκαν. Τίποτα άλλο δεν συνέβη, όλα ήταν ένα ατύχημα, κανένας δεν είναι εγκληματίας, κανείς δεν είναι δολοφόνος” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα