Νέα Σμύρνη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση του 17χρονου στη μητέρα του

Νέα Σμύρνη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση του 17χρονου στη μητέρα του
Στιγμιότυπο από την επίθεση στη Νέα Σμύρνη STAR / GLOMEX

Εικόνες μετά την επίθεση του 17χρονου στη μητέρα του, στη Νέα Σμύρνη, έρχονται στο φως. Ο νεαρός, αφού τραυμάτισε τη μητέρα του, σε κατάσταση αμόκ κυκλοφορούσε στους δρόμους φωνάζοντας.

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση του 17χρονου στη μητέρα του στη μέση του δρόμου, στη Νέα Σμύρνη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 17χρονος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, διακρίνεται να τρέχει στο δρόμο.

Ο 17χρονος κρατείται φρουρούμενος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.






“Τους σκότωσα όλους”

Ο 17χρονος περπατούσε στο δρόμο ημίγυμνος και φωνάζοντας «τους σκότωσα όλους», «σκότωσα τους δαίμονες, σκότωσα την μάνα μου».

Στον δρόμο βρέθηκε αιμόφυρτη η μητέρα του με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το χέρι που είχε προκαλέσει με τα χέρια του ο δράστης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν τον 17χρονο στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί και εκείνος σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα