Νέο Ηράκλειο: “Φραγμός” των ΜΑΤ στην πορεία – 17 προσαγωγές

Διαβάζεται σε 2'
Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο
Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο EUROKINISSI

Σε δεκαεπτά προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στο Νέο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων στην περιοχή. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Δεκαεπτά προσαγωγές, για προληπτικούς, όπως αναφέρει, λόγους πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο Νέο Ηράκλειο.

EUROKINISSI

Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος από τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Νέο Ηράκλειο, Πευκάκια και Νέα Ιωνία, έχει αρχίσει να αποχωρεί.

Στην περιοχή ήταν προγραμματισμένες δύο συγκεντρώσεις, μία αντιφασιστική, με κάλεσμα στις έξι το απόγευμα στον ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου και μία ακροδεξιών μισή ώρα μετά, στο σημείο δολοφονίας των χρυσαυγιτών Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φοντούλη πριν 10 χρόνια, επί της Λ. Ηρακλείου 420.

EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει απαγορεύσει τις συναθροίσεις για λόγους ασφαλείας στην περιοχή, ωστόσο και οι δύο πλευρές προτίθενται να πραγματοποιήσουν τις συγκεντρώσεις τους. “Δρακόντεια” τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι εδώ και ημέρες, η ΕΛ.ΑΣ. μέσω Europol και Interpol είχε ενημερώσει τις Αρχές άλλων ευρωπαϊκών χωρών για το κάλεσμα και την πρόσκληση ακροδεξιών και έως τώρα η μόνη χώρα που είχε σχετικές πληροφορίες και απάντησε στις ελληνικές Αρχές ήταν η Ιταλία, όπου είχαν την πληροφορία πως σκόπευαν να έρθουν στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο γεγονός 12-13 οργανωμένοι ακροδεξιοί.

Τελικά, η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε 21 Ιταλούς ακροδεξιούς, μέλη της οργάνωσης “CasaPound Italia”, τους οποίους χθες το βράδυ συνέλαβε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” ως άτομα που κρίνονται επικίνδυνα για την ασφάλεια της χώρας και ανεπιθύμητοι και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, όπου κρατούνται, προκειμένου να κινηθεί σε βάρος τους η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα