Νίκαια: Βρήκαν αστυνομικό δεμένο και άγρια χτυπημένο μέσα σε σπίτι

Νίκαια: Βρήκαν αστυνομικό δεμένο και άγρια χτυπημένο μέσα σε σπίτι
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Άντρες της Άμεσης Δράσης κλήθηκαν να επέμβουν στο σπίτι που βρέθηκε ο αστυνομικός λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, από περιοίκους που άκουγαν έντονη φασαρία.

Ένα απίστευτο και εντελώς περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα μέσα σε σπίτι στο οποίο ζούσε μία ομάδα Πακιστανών, στη Νίκαια.

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα η Άμεση Δράση δέχτηκε κλήση από περίοικους για έντονη φασαρία που προερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις έφτασε το περιπολικό, το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ήρθε κατευθείαν αντιμέτωπο με τους Πακιστανούς, που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τους ακινητοποιήσουν.

Όταν τελικά κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι, εντόπισαν δεμένο και άγρια χτυπημένο, έναν άντρα, τον οποίο έλυσαν και διαπίστωσαν πως ήταν αστυνομικός.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο και οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το περίεργο περιστατικό ομηρίας και ξυλοδαρμού.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής ως οδηγός υψηλόβαθμου αξιωματικού και αυτό μοιραία προκαλεί ακόμα πιο σοβαρά ερωτηματικά για το τι ήθελε και πως βρέθηκε εκεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα