Νικολέτα Βουτσά: “Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο”

Νικολέτα Βουτσά: “Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο”
Κηδεία του ηθοποιού Κώστα Βουτσά στην Αθήνα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Συγκίνησε ο επικήδειος της κόρης του Κώστα Βουτσά, Νικολέτας. Τους έκανε όλους να βουρκώσουν και να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου η σορός του τέθηκε αρχικά για την οικογένεια κεκλεισμένων των θυρών και στη συνέχεια σε λαϊκό προσκύνημα για τον κόσμο που ήθελε να του πει το δικό του “αντίο”.

Τους επικήδειους διάβασαν συνάδελφοι του Κώστα Βουτσά, όπως η Μιμή Ντενίση και ο Δημήτρης Λιγνάδης, αλλά και οι Δημήτρης Κουτσούμπας, Δημήτρης Μελισσανίδης, Κώστας Μπακογιάννης και Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Κηδεία του ηθοποιού Κώστα Βουτσά στην Αθήνα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ο πιο συγκινητικός, όμως, και εκφραστικός επικήδειος, που έκανε όλους τους παρευρισκομένους να βουρκώσουν και να ξεσπάσουν σε θερμό χειροκρότημα, ήταν εκείνος της κόρης του, Νικολέτας, που είπε συγκινημένη και με σπασμένη φωνή:

“Είμαι η κόρη του. Είμαι μια από τα χιλιάδες παιδιά του. Πιστεύω πως ο λόγος που αποφάσισε, το τονίζω αποφάσισε, να είναι σήμερα εδώ, δηλαδή να φύγει, είναι επειδή κάποιος από πάνω πρέπει να του σφύριξε ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα.

Ο μπαμπάς μας έφυγε μετά από μια οικογενειακή γιορτή, ήμασταν πάνω απ’ το κεφάλι του, τραγουδούσαμε, λέγαμε αστεία, γελούσαμε και του δείχναμε βιντεάκια τον εαυτό του.

Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο. Εγώ σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που εκπροσώπησε τη ζωή. Αν ήταν η ζωή άνθρωπος, θα σηκωνόταν. Είσαι ο μπαμπάς μου και Σ-Α-Γ-Α-Π-Ω. “

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα