Νταλίκα “φράκαρε” σε παράδρομο στον κόμβο Μπράλου

Νταλίκα “φράκαρε” σε παράδρομο στον κόμβο Μπράλου
Lamiareport

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στον κόμβο του Μπράλου. Φορτηγό μεγάλου βάρους "σφήνωσε" σε παράδρομο παίρνοντας στροφή.

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4:30’ το απόγευμα της Παρασκευής στον κόμβο του Μπράλου που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο παράδρομος της Ανθήλης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiareport, το βαρύ του φορτίο ήταν η αιτία για να κλείσει ο δρόμος. Τράκτορας που μετέφερε τσιμεντένια γέφυρα μήκους 40 μέτρων (!) και βάρους 100 τόνων (!), ερχόμενο από Λάρισα και με προορισμό τα έργα του Ε65 στην περιοχή της Φθιώτιδας “σφήνωσε” στην κυριολεξία στις προστατευτικές μπάρες στο σημείο που ανέστρεφε για να πάρει τον παράδρομο για τα έργα.

Lamiareport

Το τεράστιο φορτίο «”σπρωξε” στην κατηφόρα όσο δε θα έπρεπε το κυρίως όχημα που επιχειρούσε στροφή ακριβείας, με αποτέλεσμα να κολλήσει στις μπάρες.

Άμεσα για τον απεγκλωβισμό του επενέβησαν συνεργεία της Νέας Οδού, ξηλώνοντας μπάρες και τραβώντας με γερανούς λίγο – λίγο το φορτίο, ώστε να μπορέσει και πάλι να έλκεται από τον τράκτορα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα