Ωρωπός: Συνελήφθη κακοποιός που λήστευε ηλικιωμένους

Διαβάζεται σε 1'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου iStock

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 43χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες, κλοπές και σωματικές βλάβες.

Συνελήφθη στον Ωρωπό μετά από διερεύνηση και αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας ένας 43χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες, κλοπές και σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, το 2023, ο διωκόμενος προσέγγισε σε τρεις περιπτώσεις ηλικιωμένα άτομα στην περιοχή του Ωρωπού και προσποιούμενος ότι γνωρίζει συγγενικά τους πρόσωπα, κατάφερε να αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ασκήσει σωματική βία, με αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό 73χρονου, ο οποίος αντιλήφθηκε την κλοπή, προκειμένου να κρατήσει το χρηματικό ποσό που του είχε αφαιρέσει.

Επιπρόσθετα, εξιχνιάστηκε η συμμετοχή του σε διάπραξη ληστείας και κλοπής στην περιοχή της Παλλήνης τον Νοέμβριο του 2022, όπου στην περίπτωση της ληστείας, επιβαίνοντας σε όχημα παρέσυρε ηλικιωμένο, με σκοπό να διατηρήσει το χρηματικό ποσό που μόλις είχε αφαιρέσει. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα