Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκαν τα αποτυπώματα σεσημασμένου ληστή στο αυτοκίνητο με τα όπλα

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομικές δυνάμεις (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομικές δυνάμεις (φωτογραφία αρχείου) ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Σε σεσημασμένο ληστή που χτυπούσε ΑΤΜ και υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ. και έχει συλληφθεί δύο φορές, ανήκουν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν σε κλεμμένο όχημα με όπλα.

Σε σεσημασμένο κακοποιό για ληστείες ανήκουν τα αποτυπώματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών, εντός του κλεμμένου οχήματος, στην οδό Νηρηίδων, στο Π. Φάληρο, όπου μάλιστα είχαν βρεθεί στο εσωτερικό του, ένα καλάσνικοφ, γεμιστήρας, χειροβομβίδα και μπιτόνι με βενζίνη.

Πρόκειται για 39χρονο που χτυπούσε ΑΤΜ και υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ. Έχει συλληφθεί δύο φορές, μία παλιότερα στην Πάτρα και πιο πρόσφατα το 2019 στην Αθήνα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και παρά το πλούσιο παρελθόν του ήταν ελεύθερος, ετοιμάζοντας όπως όλα δείχνουν το επόμενο χτύπημά του.

Το κλεμμένο από τις 14 Σεπτεμβρίου αυτοκίνητο από την περιοχή της Ν. Ιωνίας το εντόπισαν τυχαία περιπολούντες αστυνομικοί και αντιλήφθηκαν τις καταφανώς πλαστές πινακίδες του και όταν το έλεγξαν πιο προσεκτικά, παρατήρησαν και τα όπλα στο εσωτερικό του.

Την έρευνα για την υπόθεση την έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη μετά την ταυτοποίησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα